top of page
Forfatterens bildeHygeia Helsesenter

Hvordan fungerer støttestrømper for åreknuter eller hovne ben? Kan støttestrømper fjerne eller stoppe utviklingen av åreknuter / spindelvevsårer ?


Støttestrømper er elastiske og gir en gradert kompresjon fra ankelen til kne og lår som vil hjelpe tilbakestrømmingen av blod fra benet til hjertet. Det vil hjelpe å lindre plagene fra åreknuter (ømhet, spreng, kramper, smerter og hevelse i bena). Det er ingen solid forskning som viser at åreknuter eller spindelvevsårer blir mindre eller at utviklingen stopper.


Støttestrømper finnes med 3 forskjellige kompresjonsgrader: klasse 1-3. Klasse 2 kompresjon anbefales for åreknuter og kjøpes på mål - diameter ankel / legg / lår. Det vil gi optimal kompresjon og kan bestilles hos oss åreknutespesialisten på Høvik.


For å vite om du trenger kne- eller lår strømper anbefales det at du tar en forundersøkelse med ultralyd slik at du får optimal kompresjon i forhold til underliggende årsaker og får riktig størrelse på strømpene. Pris på undersøkelse kr 600 og du vil da få en grundig forklaring og et uforpliktende behandlingsforslag / pris.


Priser for Jobst klasse 2 kompresjonsstrømper hos åreknutespesialisten:

  • kr 600 for knestrømper

  • kr 800 for lårstrømper

  • kr 1000 for kompresjonsstrømpebukser


Velkommen til åreknutespesialisten sentralt på høvik Fjordveien 3 (2 etg), 1363 Høvik.


Du kan bestille forundersøkelse med ultralyd ved å sende inn kontraktskjema.




Bilde av kompresjonsstrømper ben
Klasse 2 kompresjonsstrømper kan bestilles hos åreknutespesialisten på Høvik

3 visninger0 kommentarer

Comentarios


bottom of page